Over ons

Edelsmidse "Elisa" bestaat uit Elisabeth Booy en Harry Reijmers. Wij hebben reeds vanaf 1968 praktijkervaring als goud- en zilversmid.

We zijn  in 1968 Alkmaar gestart als goudsmederij. Vervolgens vestigden wij ons als juweliersbedrijf in het prachtige pittoresque dorp De Rijp in Noord-Holland. Naast het juweliersbedrijf verzorgden wij reparaties en zijn gestart met het opleidingscentrum. Dat was tevens het eerste opleidingscentrum voor goudsmeden in Noord-Holland.

Wegens het succes werd de locatie in De Rijp al snel te klein en derhalve verhuisden wij in 1998 naar een mooie grote locatie in West Graftdijk. Medio 2007 zijn wij vervolgens verhuisd naar Emmen. Ruimte, rust en geen files.

Daar is het bedrijf en de opleiding volledig voortgezet en wederom met succes want cursisten komen niet alleen uit Emmen of Drenthe maar ook ver buiten de provincie weet men Edelsmidse "Elisa" te vinden! Men komt echt uit alle windrichtingen zoals Groningen, Leeuwarden, Hardenberg, Den Helder, Delft, Leiden, Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Sneek,  Harlingen, Hoorn, Winsum, Dronten, Assen, Emmen en omstreken. en zelfs uit het buitenland komt men langs... Mexico, Oekraïne en Emlichheim-Duitsland, 

De volledige professionele meerjarenopleiding is begin 2017 na 49 jaar gestopt zodat we ons meer kunnen toeleggen op het geven van leuke en interessante workshops voor hobbyisten maar ook voor de professional.

Naast docent goud- en zilversmid, zijn wij ook diamantair, restaurator en juwelen ontwerpers.

Tevens geven wij regelmatig advies aan relaties, opdrachtgevers en bedrijven in de goud- en zilverindustrie. Ook internationaal zoals onder andere in Zambia, Egypte, Frankrijk, Guatamala, Oekraïne, India, China, Filipijnen, Canada, Vietnam en Sri Lanka.

Dus u ziet het... u bent bij ons in ervaren handen! En samen met u maken wij uw workshop tot een gezellige dag en gaat u naar huis met een prachtig zelf gemaakt zilveren sieraad!

© 2010 - 2018 Opleiding en Workshops Goudsmeden -Edelsmidse Elisa, Emmen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel