Workshops

Wij bieden een aantal interessante professionele workshops aan, voor zowel belangstellenden die kennis willen maken met ons ons mooie vak van goud- en zilversmeden, als voor de ervaren hobbyist maar ook voor de reeds gevestigde goud- en zilversmid die wil verdiepen, bijscholen of de kennis wil uitbreiden.

Wil je nu eens echt leren hoe het moet, heb je op You Tube gekeken naar allerlei filmpjes en dacht: "dat wil ik ook?"  Dan is hier de kans. 

Zagen, boren, vijlen en solderen.  Hoe simpel kan het zijn. Maar pas op, er zitten veel addertjes onder het gras. 

We geven extra aandacht aan al deze onderdelen. Het lijkt toch simpel zou je zeggen, even een gaatje boren.  Maar  waarom boort die boor het gat niet op de plaats die jij hem aanwijst? Of waarom breekt jou zaagje nou altijd zo snel? Je deed toch helemaal geen rare dingen!  Polijsten heb je al zo vaak gedaan of helemaal nooit. Waarom zou je dat vieze vet gaan gebruiken, je sieraad wordt er ZO smerig van, en die lelijke krassen zijn even goed nog te  zien? 

Dat gaan wij je haarfijn vertellen hoe het sieraad weer mooi kan worden! Zonnebril opzetten voor de schitteringen van je sieraad. Volg de basisworkshops allemaal zodat je een geweldig basis hebt voor het goudsmeden.  

Voor wie?

De workshops zijn geschikt voor iedereen, m/v, dus iedereen kan er aan meedoen. Man of vrouw, creabea, bouwvakker, notaris of twee linkerhanden...  na introductie en instructie maakt u zelf een prachtig sieraad!

Heeft u reeds ervaring als goud-/zilversmid? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom om uw kennis te verbreden dan wel te verdiepen met onze technische workshops.

Ook uw kinderen zijn bij ons welkom! Al vanaf 7 jaar bieden we super leuke workshops voor kids en jeugd aan! Ook de kids kunnen onder begeleiding zelf een hippe zilveren ring maken, of een leuke zilveren hanger of oorbellen, of een armbandje of een plectrum van zilver. Meer informatie daar over kunt u vinden op SieradenWorkshopsEmmen.nl - KLIK HIER voor meer informatie.

Alleen of als groep een workshop volgen

U kunt zich per workshop opgeven zowel individueel maar ook als groepje. Leuk als voor een mannendag, meidendag, zussendag, reunie, familiedag, vrijgezellenfeestje, of gewoon zo maar!

Praktisch

Komt u van ver of u doet een workshop in de avonduren? Dan kunt u overnachten in Parc Sandur; het vakantiepark is op nog geen 8 minuten lopen van ons atelier (en voorzien van restaurants, barretjes, een supermarkt en zwembad). Er is ook op 5 minuten afstand een aparte camperplaats waar ook honden zijn toegestaan.

 

© 2010 - 2018 Opleiding en Workshops Goudsmeden -Edelsmidse Elisa, Emmen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel