Workshop Koningsarmband - zilver of messing - met zagen

Workshop Koningsarmband - zilver of messing - met zagen

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 79,95 (inclusief 21% BTW)

Workshop Koningsarmband - met zagen

Bij deze workshop maakt je een armband met  het  "Konings- of Byzantijns" motief, van een lang stuk zilverdraad. Je  maakt kennis  met draadtrekken,  je leert het maken van de kleine, ronde ogen op de zelfde grootte, het wikkelen, zagen, polijsten en monteren zonder dat deze worden gesoldeerd. Het wordt dus een hele bijzondere armband!

U kunt kiezen uit 2 metaalsoorten, echt zilver of messing (=goudkleurig).

Heeft men meer verbruik voor een andere maat, dan wordt het extra bedrag ter plaatse betaald.

Wilt u liever een collier maken?

Dan wordt in de werkplaats bekeken hoeveel extra zilver daar dan bij komt en rekent u dat ter plaatse af.

U maakt  gebruik van onze professionele gereedschap en natuurlijk heerlijke koffie, thee of frisdrank met iets lekkers erbij. We gaan er tenslotte een paar gezellige uren van maken en u gaat naar huis met een zelfgemaakte bijzondere armband waar u levenslang plezier van heeft!  Huh, u was toch niet zo gevorderd als u had dacht en de  armband is niet binnen de tijd af? Geen nood,  thuis kan u verder werken met 2 plattangen, die wij  ook kunnen leveren.

BELANGRIJK

Voor de degenen die precies willen weten welke draadmaat  en binnendiameter van de ogen wil weten, is dit  de juiste workshop. Wil je helemaal niets weten van die technische details en niet zagen,  maar alleen de ogen in elkaar  zetten ?

Kies dan  voor workshop Armbanden-Koningsarmband ZONDER ZAGEN. Wij zorgen dan voor de kant en klaar gezaagde zilveren ogen. 

Maximaal 10 personen en minimaal 4 personen.                                        

© 2010 - 2018 Opleiding en Workshops Goudsmeden -Edelsmidse Elisa, Emmen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel