Workshop techniek (1) - Boren & Meten

Workshop techniek (1) - Boren & Meten

Vorige Artikel 4 van 4
€ 69,95 (inclusief 21% BTW)

Workshop techniek (1) - Boren & Meten

Het boren van een gaatje is zo gedaan. Maar toch ging het niet zo gemakkelijk als je had gedacht. De boor ging aan de wandel, aan de achterkant van je metaal zag het er niet uit, je boor brak, je boor was stomp of toch niet?  Hoe dat op te lossen?

Ook het uitzetten/optekenen van de maten op het metaal is een precieze klus. Want stel dat je heel kleine stenen in een mooie rij wilt zetten,  dan is het toch wel gewenst  dat de stenen op  de lijn staan die jij  heb opgetekend!

De gaten kunnen ook worden gevuld met emaille, chatons, kunsthars, fimoklei, stukje ander metaal enz.  Emailleren doen we niet tijdens deze workshop. 

Tijdens de workshop gaan we de opgedane kennis direct in de praktijk brengen tot een object of sieraad van alpaca. het onedel metaal is in de workshopprijs inbegrepen. Wil je een eindproduct in zilver? Dat kan ook. Het zilver wordt dan gewogen en tijdens de workshop afgerekend.

 

© 2010 - 2018 Opleiding en Workshops Goudsmeden -Edelsmidse Elisa, Emmen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel